If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това с премигването не го разбирам, ако не е някой от форума ще си помисли за полицаи ли ми пресвяткват, препядствие ли има на пътя и т.н.
Ако си сигурен, че колегата е от форума мигай колкото искаш, но иначе си е заблуда. Все пак хората от форума са по-малко от 1% от притежателите на Алфа в България. Аз за това само махам като среща някоя алфа, а ако съм сигурен, че е някой от форума може и да светна.
Аз пък ще си мигам
Дори и да не е от форума, ще помисли, че наблизо има полицаи и ще спазва правилата следващите няколко километра Понякога ми се е случвало да ми премигат непознати и аз си мисля, че има полицейски патрул.Намалям скоростта до макс.позволената и след няколко километра ми става леко смешно, но не и неприятно, че съм спазил правилата, защото някой е решил да премигне.
Аз пък ще си мигам
Дори и да не е от форума, ще помисли, че наблизо има полицаи и ще спазва правилата следващите няколко километра Понякога ми се е случвало да ми премигат непознати и аз си мисля, че има полицейски патрул.Намалям скоростта до макс.позволената и след няколко километра ми става леко смешно, но не и неприятно, че съм спазил правилата, защото някой е решил да премигне.
А защо е смешно да спазваш правила?
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Допълних "но е и неприятно", за да покажа, че съм останал доволен от това което съм направил - спазил съм правилата и пак съм стигнал там накъдето съм тръгнал.
Явно грешно сме се разбрали
преди малко на Позитано в София, черна 156SW, 1.9JTD 16V, имаше всичко от фейслифта вътре и вън без белите странични мигачи, надписа м-джет и надлъжните греди...много странна.Номера беше СА....КХ
Сякаш беше от съвсем първите външни фейслифтови или нещо от сорта
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Днес към 19.00 и нещо, прибирайки се към вкъщи, на едно т-образно кръстовище в Разград, отново засякох бургаска 156-ца, но тоя път сив металик. И двамата бяхме на главния път с предимство само, че аз трябваше да направя ляв завой, а колегата десен... т.е. той трябваше да мине преди мен! Да обаче колега спря до завоя, пресветна с фарове и ме пропусна да мина пръв! Аз така или иначе не бързах за никъде, но все пак се възползвах от жеста на колега... щеше да е тъпо двамата да седим и да си мигаме докато другите коли чакат Та не е станало кой знае какво, но понеже не го очаквах, бях много приятно изненадан, стана ми супер готино на душата и си казах "Ето го колегата алфист... пич отвсякъде!" Най-забавното беше, че аз дори не карам Alfa в момента т.е. бях супер учуден от жеста. Абе евала... супер ми е яко в момента, благодарение на колегата И ако случайно е от форума и се познае, другия път направо да ме спре, и да идем да изпием по някоя бира за моя сметка
Вече два пъти засичам синя 145 със стикер отзад и с регистрация С5958...Първия път беше на 14.08 движеше по ул. Лерин , а вчера около 12:30 завиваше по бул. България.
Comment